De Amersfoortse uitdaging is gestart!

25 september 2023

AU van start

De Amersfoortse uitdaging is een stichting die bedrijven en maatschappelijke organisaties matcht. Bedrijven zetten met gesloten beurs kennis, kunde en producten in voor maatschappeijke organisaties. Samen zorgen we voor een beter Amersfoort en omstreken.

We doen dat door projecten te starten op basis van behoeftes. Denk aan een project om daklozen te voorzien in hun levensonderhoud. Dit is slechts 1 thema. Volg ons om op de hoogte te blijven van meer mooie initiatieven.

Het bestuur bestaat uit: bestuursvoorzitter Colinda de Jong van Milkshake marketing (zittend rechts), Penningmeester Martijn van Eijkel van PoortEijk B.V. (zittend links) en bestuurslid Marc van Leeuwen van TwynstraGudde (staand midden). Anne-Marij Lock van OchtendMensen is secretaris (rechts staand) en Ben Zandvliet van Doorgroeier is de kwartiermaker (links staand).

Wil je lid worden? Bedrijven uit Amersfoort, Leusden, Soest, Nijkerk, Woudenberg, Scherpenzeel en Baarn zijn van harte welkom! Meld je aan via de website of stuur Ben een bericht: 0617761914.

📷 Rodney Kersten voor de mooie beelden!

Zoeken

Het laatste nieuws

Sint voor ieder Kind

In het hart van Nederland, waar historische charme en moderne betrokkenheid samenkomen, schuilt een gemeenschap die haar krachten bundelt om

De Amersfoortse uitdaging is gestart!

De Amersfoortse uitdaging is een stichting die bedrijven en maatschappelijke organisaties matcht. Bedrijven zetten met gesloten beurs kennis, kunde en

Scroll naar boven