Founders, partners en leden van de club van 100

Helpen de Uitdaging helpen

Ondanks ons 'gesloten beurzen' principe

is gestructureerde funding noodzakelijk!

Alhoewel de activiteiten van onze stichting gebaseerd zijn op het principe ‘elkaar helpen met gesloten beurzen’, hebben we ook te maken met terugkerende maandelijkse en jaarlijkse kosten. Zaken zoals het instant houden van een backoffice, communicatiemiddelen, projectbewaking & uitvoering, administratieve lasten, evenementenvoorzieningen en alle andere noodzakelijke kosten die gemaakt moeten worden om de continuïteit te kunnen waarborgen. Onze founders en sponsoren maken het mogelijk we maatschappelijke hulp kunnen blijven bieden!

Heb je als organisatie, bedrijf of instelling interesse om de Uitdaging financieel te ondersteunen dan hebben we daar verschillende mogelijkheden voor. Daarnaast staan we open voor andere ideeën om gestructureerd ondersteuning te bieden, helemaal passend bij jouw organisatie.

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Zowel voor lokale als landelijke betrokkenheid!

Club van 100

Als lid van de Club van 100 lever je een actieve bijdrage aan lokale initiatieven. Met jouw jaarlijkse financiële steun en betrokkenheid als MVO-partner zorgen we samen voor maatschappelijke impact. Sluit jij je aan bij ons netwerk?

What’s in it for you?

  • (Bedrijfs)naam in de nieuwsbrief
  • Toolkit voor eigen uitingen (LinkedIn post, logo van Club van 100)
  • Netwerk van betrokken ondernemers
  • Meedoen aan projecten
  •  Belastingvoordeel
Als lid van de Uitdaging betaal je in overleg wat jou past. Jaarlijks tussen de 100 en 500 euro.

Partner

Flexibele sponsormogelijkheden waarvoor we graag samen kijken wat voor jouw organisatie het beste past. Structurele bijdragen in natura op jouw vakgebied om de stichting te ondersteunen of een financiële bijdrage. Doe je ook mee als MVO partner?

What’s in it for you?

Alles van de club van 100 + Deelname aan de netwerkgala. Jouw logo op de website

 

 
De jaarlijkse bijdrage is €1.000.

Founder

Founders zorgen voor de financiële fundering van de stichting met een structurele jaarlijkse bijdrage. Doorgaans zijn dit lokale stakeholders en grote bedrijven die hun Social Return Of Investment (SROI) gestand doen via de Uitdaging.

What’s in it for you?

Alles van Partner + hostlocatie voor netwerkgala of matchvloer. Jouw logo op evenementen. En de mogelijkheid om eigen project te starten

De jaarlijkse bijdrage is €5.000.

Dankzij onze founders, sponsoren en partners

kunnen wij de Uitdaging aan blijven gaan!

Scroll naar boven