Sint voor ieder Kind

3 oktober 2023

In het hart van Nederland, waar historische charme en moderne betrokkenheid samenkomen, schuilt een gemeenschap die haar krachten bundelt om een bijzondere traditie in stand te houden. Amersfoort, de stad met een rijke geschiedenis en een bruisende toekomst, is de thuishaven van een inspirerend initiatief dat ‘Sinterklaas’ nieuw leven inblaast voor duizenden kinderen die anders misschien wel met lege handen zouden staan.

In Nederland zijn er meer dan 300.000 kinderen voor wie ‘Sinterklaas’ geen feest is, en Amersfoort is geen uitzondering. In onze stad zijn er gezinnen waar financiële tegenvallers ervoor zorgen dat Sinterklaas niet de magische viering is die het zou moeten zijn. Maar in plaats van bij “de pakjes” neer te zitten, heeft de Amersfoortse Uitdaging besloten om de handen uit de mouwen te steken en deze kinderen een onvergetelijk Sinterklaasfeest te bezorgen.

Dit mooie initiatief wordt geleid door onze vrijwilliger James van der Veen, een trotse inwoner van Amersfoort. Met zijn 45 jaar levenservaring en een onuitputtelijke liefde voor zijn stad, zet James zich in voor de Amersfoortse Uitdaging om een verschil te maken in het leven van Amersfoorters.

Samen met bedrijven in Amersfoort bundelt de Amersfoortse Uitdaging haar krachten om cadeautjes te verzamelen. Doorheen de stad zullen inzamelpunten worden opgezet waar bedrijven hun gulle bijdragen kunnen achterlaten. Het is een oproep aan alle bedrijven in de stad en hun toegewijde medewerkers: laten we samenwerken om deze kinderen een warm en vreugdevol Sinterklaasfeest te schenken.

Jouw bedrijf kan deel uitmaken van deze inspanning. Mobiliseer je collega’s, medewerkers en netwerk om ons te helpen bij het vervullen van de dromen van deze kinderen. Een klein gebaar kan een wereld van verschil maken. Laten we de magie van Sinterklaas terugbrengen in de harten van degenen die het het meest verdienen.

Voor meer informatie en om je bijdrage te leveren, kun je contact opnemen met Ben Zandvliet (ben@amersfoortseuitdaging.nl) of James van der Veen (james@amersfoortseuitdaging.nl). Samen kunnen we een glimlach op het gezicht van deze kinderen toveren en de ware geest van de Amersfoortse gemeenschap laten schitteren.

Zoek

Het laatste nieuws

Sint voor ieder Kind

In het hart van Nederland, waar historische charme en moderne betrokkenheid samenkomen, schuilt een gemeenschap die haar krachten bundelt om

De Amersfoortse uitdaging is gestart!

De Amersfoortse uitdaging is een stichting die bedrijven en maatschappelijke organisaties matcht. Bedrijven zetten met gesloten beurs kennis, kunde en

Scroll naar boven